Kompletirana lista izvođača Fresh Wave Festivala

0

Potvrđen je i posljednji talas izvođača koji će nastupiti na sedmom izdanju festivala, na banjalučkoj tvrđavi Kastel 9. 10. i 11. avgusta.

Osim regionalnih imena, po prvi put na ove prostore stiže i DJ Boris, producent iz New York-a koji potpisuje zanimljiva izdanja koja su izašla za neke od najčuvenijih svjetskih izdavačkih kuća kao što su SCI+TECH ili Carl Cox-ov Intec. Stižu nam Vanillaz, energični hrvatsko – slovenski DJ duo čiju muziku su birali i izvodili i DJ velikani poput Davida Guette i Hardwella, a nastupali su na binama nekih od prestižnih svjetskih festivala poput onih na Miami Music Weeku, MTV Europe, Kings Day, ADE, ULTRA Europe. Divolly & Markward su produkcijski dvojac koji dolaze iz Beograda, Srbije i preferiraju house klubski zvuk kojeg već nekoliko godina uspješno promovišu na regionalnoj muzičkoj sceni. Iz Beograda nam dolazi i Andrew Meller, još jedno ime u usponu čija popularnost vrtoglavo raste i to ne samo u regionalnim već i u svjetskim okvirima, što je rezultat bogatog producentskog umjeća, koje je utjelovljeno u veliki hit UNDERWORLD – BORN SLIPPY (ANDREW MELLER REINCARNATION REMIX) koji je neizostavan na svjetskim plesnim podijumima o čemu svjedoči i visoka pozicija na listi singlova čuvenog Beatporta!

Podsjećamo da su do sada potvrđeni nastupi internacionalnih DJ superzvijezda:  Boris Brejcha, Deborah De Luca, Julian Jeweil, Monika Kruse, Ofenbach, Oxia, Sander Van Doorn, LTJ Bukem i regionalna muzička imena: Mladen Tomić, Nebs Jack, Siniša Tamamović, Straight Jackin, Who See, Joma Maja, Goran Emkić, Baggasound, BLACKOUT PROJECT: PHAT PHILLIE & BIZZO BODEGA, Dee Jah, EDO MAAJKA, IRIE FM, Kawiar Manguera, Rea, Woodie, Zlijay, Edy C., Frankie NV, KRISTIJAN MOLNAR, Life4Funk, Marko Vuković, NILU (DK), Petar Cvetković, Zlatnichi..

U susret invaziji Nektar Fresh Wave Festival vam s ponosom predstavlja novo, treće po redu izdanje Fresh Wave Piknik koje će se održati u subotu 23. juna na banjalučkom Banj brdu. Više informacija o ovom jedinstvenom događaju možete očekivati uskoro!

Promo karte

U ponedjeljak, 28. maja počeće prodaja drugog talasa ulaznica odnosno PROMO ulaznice u ograničenoj količini, koje će biti dostupne po cijeni od 55KM za tri festivalska dana, što je popust od više od 28% u odnosu na redovnu cijenu festivalske trodnevne ulaznice. Promo festivalske ulaznice biće dostupne na on line servisu za prodaju ulaznica www.kupikartu.ba

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.