fbpx

Potvrđen je i posljednji talas izvođača koji će nastupiti na sedmom izdanju festivala, na banjalučkoj tvrđavi Kastel 9. 10. i 11. avgusta.

Osim regionalnih imena, po prvi put na ove prostore stiže i DJ Boris, producent iz New York-a koji potpisuje zanimljiva izdanja koja su izašla za neke od najčuvenijih svjetskih izdavačkih kuća kao što su SCI+TECH ili Carl Cox-ov Intec. Stižu nam Vanillaz, energični hrvatsko – slovenski DJ duo čiju muziku su birali i izvodili i DJ velikani poput Davida Guette i Hardwella, a nastupali su na binama nekih od prestižnih svjetskih festivala poput onih na Miami Music Weeku, MTV Europe, Kings Day, ADE, ULTRA Europe. Divolly & Markward su produkcijski dvojac koji dolaze iz Beograda, Srbije i preferiraju house klubski zvuk kojeg već nekoliko godina uspješno promovišu na regionalnoj muzičkoj sceni. Iz Beograda nam dolazi i Andrew Meller, još jedno ime u usponu čija popularnost vrtoglavo raste i to ne samo u regionalnim već i u svjetskim okvirima, što je rezultat bogatog producentskog umjeća, koje je utjelovljeno u veliki hit UNDERWORLD – BORN SLIPPY (ANDREW MELLER REINCARNATION REMIX) koji je neizostavan na svjetskim plesnim podijumima o čemu svjedoči i visoka pozicija na listi singlova čuvenog Beatporta!

Podsjećamo da su do sada potvrđeni nastupi internacionalnih DJ superzvijezda:  Boris Brejcha, Deborah De Luca, Julian Jeweil, Monika Kruse, Ofenbach, Oxia, Sander Van Doorn, LTJ Bukem i regionalna muzička imena: Mladen Tomić, Nebs Jack, Siniša Tamamović, Straight Jackin, Who See, Joma Maja, Goran Emkić, Baggasound, BLACKOUT PROJECT: PHAT PHILLIE & BIZZO BODEGA, Dee Jah, EDO MAAJKA, IRIE FM, Kawiar Manguera, Rea, Woodie, Zlijay, Edy C., Frankie NV, KRISTIJAN MOLNAR, Life4Funk, Marko Vuković, NILU (DK), Petar Cvetković, Zlatnichi..

Podrži eTrafiku

U susret invaziji Nektar Fresh Wave Festival vam s ponosom predstavlja novo, treće po redu izdanje Fresh Wave Piknik koje će se održati u subotu 23. juna na banjalučkom Banj brdu. Više informacija o ovom jedinstvenom događaju možete očekivati uskoro!

Promo karte

U ponedjeljak, 28. maja počeće prodaja drugog talasa ulaznica odnosno PROMO ulaznice u ograničenoj količini, koje će biti dostupne po cijeni od 55KM za tri festivalska dana, što je popust od više od 28% u odnosu na redovnu cijenu festivalske trodnevne ulaznice. Promo festivalske ulaznice biće dostupne na on line servisu za prodaju ulaznica www.kupikartu.ba

Napiši komentar