fbpx

Čuveni “Road 2 Moondance” promo karavan konačno dolazi i u Banjaluku kako bi promovisao, po mnogima najbolji regionalni techno festival na kome će ove godine, u ambijentu srednjovjekovne trogirske kule Kamerlengo, nastupiti Rodhad, Radio Slave, Monoloc, Kink, Jonas Kopp, K-HAND, Francesco Tristano, The Analogue Cops, Handmade, Forest People i mnogi drugi.

Moondance će u petak, 11. maja 2018. godine u banjalučkom klubu Fabrique predstaviti svoju alfu i omegu, DJ-a i organizatora Skeptika (Pero Fullhouse). Uz njega će nastupiti i naš proslavljeni artist Forest People, dok je za zagrijavanje zadužena sve popularnija domaća acid diva April.

Najsrećnijim posjetiocima biće podijeljeno i nekoliko ulaznica za festival!

Podrži eTrafiku

Savršeni spoj beskompromisnog techna i fantastične lokacije lansirao je Moondance Festival tokom dosadašnjih pet izdanja u neslućene visine i ucrtao ga na kartu svakog pravog ljubitelja techna. Iako će ovogodišnje izdanje biti najveće do sada, organizatori će se pobrinuti da zadrže svoju prepoznatljivu intimnu i opuštenu atmosferu po kojoj je festival poznat.

Tokom tri festivalske večeri od 9. do 12. avgusta 2018. godine nastupiće neka od najznačajnijih imena iz različitih techno žanrova koja će brisati granice između klasičnog i najnovijih trendova u techno podžanrovima varirajući od dubokog hipnotičkog techna, pa sve do sirovog i moćnog groovea, stvarajući vezu između prošlosti i budućnosti.

Promo žurka “Road 2 Moondance” Banjaluka počeće u 23 sata, a ulaznice će do ponoći koštati 5 KM, a nakon toga 7 KM!

Povoljne regionalne festivalske ulaznice po Advance cijeni od 249 KN dostupne su putem sajta Ticketshop.hr: https://www.ticketshop.hr/hr/e/moondance-festival-festivalska-ulaznica-regional/1530/ 

ROAD TO MOONDANCE BANJALUKA

LINE UP

✪ FOREST PEOPLE
✪ SKEPTIK aka PERO FULLHOUSE
✪ APRIL

✪ Forest People (Planet Rhythm, Tic Tac Toe / BiH) ✪

Bosanski producent i dj koji je dokazao da se dobrim idejama i upornim radom može uspjeti i iz malih sredina. U samo nekoliko godina svojom produkcijom koju izdaje na vodećim techno etiketama pod imenima Forest People i Oleka kao i jedinstvenim DJ nastupom u kojima pušta samo svoje stvari nametnuo se techno svijetu kao jedan od talentovanijih mlađih artista. To mu je omogućilo brojne nastupe u vodećim EU klubovima. Od 2014. Forest je rezidentni artist Moondance Festivala.

Više informacija na:
https://www.residentadvisor.net/dj/forestpeople

Poslušajte ga ovdje:
https://soundcloud.com/forest-people
▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅

✪ Skeptik aka Pero FullHouse (Moondance / Split) ✪

Skeptik je relativno nov techno alias hrvatskog DJ-a, promotera, organizatora i vlasnika etikete – Pere FullHousea. Nakon 25 godina, preko 1500 nastupa, 300 organiziranih evenata i festivala, Pero je odlučio pokrenuti projekt Skeptik baziran na mračnom, subverzivnom, apstraktnom i hipnotičkom technu. Pokretač je i vlasnik vodećeg techno festivala u Hrvatskoj- Moondance Festivala koji je odavno izašao iz lokalnih granica. Takođe je vlasnik i Moondance recordsa koji se već svojim drugim izdanjem našao kao ploča mjeseca u prestižnom DJ Magu. Da je Skeptik pravo osvježenje svjedoče i pozivi u berlinski Tresor i Dimensions Festival.

Više informacija na:

https://www.facebook.com/SkeptikSkeptik/
https://www.facebook.com/perofullhouse/
https://www.facebook.com/MoondanceFestival/
https://www.facebook.com/MoondanceRecordsCroatia/
www.moondancefest.com

Warm up:

DJ April

Poslušajte je ovdje:

https://soundcloud.com/milicakulic/april-in-the-mix

https://www.facebook.com/МУЗИКАbyApril

Napiši komentar