fbpx

Moondance festival je objavio službeni aftermovie petog izdanja na tvrđavi Kamerlengo u Trogiru, a uskoro će biti održane i brojne regionalne promo žurke!

Na prošlogodišnjem izdanju pred brojnom publikom iz cijeloga svijeta nastupili su Oscar Mulero, Ben Sims, Jonas Kopp, Psyk, DJ Deep, Robert Hood i drugi, kao i regionalni DJ-evi (Forest People, Avoid, Petar Dundov, Jan Kinčl…).

Šesto izdanje Moondance festivala biće održano od 9. do 11. avgusta 2018. godine na trogirskoj kuli Kamerlengo.

Podrži eTrafiku

Festival će predstaviti neke od najboljih svjetskih i regionalnih DJ-eva, live izvođača, video artista, kao i muzičkih predavača. Tokom Moondance vikenda nastupiće više od 40 izvođača, a za sada su potvrđeni nastupi nekoliko headlinera (KiNK, Francesco Tristiano i Eduardo De La Calle), kao i regionalnih imena (Forest People, Skeptik, Ivan Komlinović).

Moondance festival predstavlja egzotični spoj elektronske muzike, video umjetnosti, edukacije i zabave, pa se pažljivo biranim line up-om, high-end produkcijom i jedinstvenim ambijentom srednjovjekovne kule Kamerlengo nametnuo kao vodeći underground techno festival i van regiona.

Uskoro će biti održane brojne “Road 2 Moondance” promo žurke poput one u zagrebačkom klubu Boogaloou gdje će, između ostalih nastupiti Ben Sims i Tyree Cooper, te žurke u primoštenskoj Aurori sa Oliverom Deutchmanom.

Ulaznice za šesto izdanje festivala, koji je prošle godine osvojio nagradu “Ambasador” za najbolji hrvatski festival i najbolji novi Label, možete nabaviti putem sajta www.ticketshop.hr po cijeni od 249 kuna.

Pogledajte aftermovie petog izdanja festivala!

Napiši komentar