fbpx

Doskorašnji hobi je tokom godina prerastao u posao i omogućio Mihaeli Marić iz Banjaluke da osigura dodatni izvor prihoda za svoju porodicu. Ova majka troje djece je po struci trgovkinja, a bavi se izradom jastuka, šatora, ogradica i sličnih stvari za djecu. 

Piše: Vanja Stokić

Ideja je nastala iz potrebe za takvim predmetima, tokom njene treće trudnoće.

Podrži eTrafiku

“Shvativši da mi treba jako puno stvari, a znam i volim da šijem, tražila sam po Internetu način izrade pojedinih artikala. Šivajući za svog dječaka shvatila sam da je to moja skrivena ljubav, pa sam tako i počela”, prisjeća se ona.

Svoju malu kućnu radinost nazvala je “Mama&ja“, a svojim mušterijama nudi personalizovane posteljine za djecu svih uzrasta, dodatke za igru, te proizvode za uređenje i dekoraciju dječijih soba.

“Proizvodi se izrađuju od kvalitetnih prirodnih materijala, ne koristimo nikada lepak, a boja koju koristimo za iscrtavanje po platnu je na bazi vode, pa je sigurna za osjetljivu dečiju kožu. Posteljinu i sve ostale proizvode punimo vatelinom i poliesterskom vatom”, priča nam Mihaela, te dodaje da su njeni kupci najčešće mame, bake i tetke.

Najtraženiji artikal je šator, u kome mališani mogu provesti kvalitetno vrijeme igrajući se. Kupci najčešće dolaze sa naših prostora, ali narudžbe nerijetko stižu i iz inostranstva.

“Mušterije su mi pored djece najveća snaga i motivacija i  u dogovoru sa njima pravim sve što požele, naravno ukoliko sam u mogućnosti”, govori nam ona za kraj našeg razgovora.

Mihaelin rad možete pratiti putem Facebook stranice, a ona će čitaoce eTrafike obradovati jednim jastučetom u obliku oblaka. Da biste dobili ovaj poklon, potrebno je da na svom Facebook profilu podijelite ovaj tekst, napravite screenshot, a zatim ga pošaljete u inbox Facebook stranice eTrafike. Prijave primamo do nedjelje, 04. marta, u 21 sat!

Napiši komentar