fbpx

Nakit izrađen raznim tehnikama, prirodna kozmetika, ručno uvezane sveske, ručno oslikani cekeri i drugi predmeti, stvari za ukrašavanje doma, krojački proizvodi… To su samo neki od predmeta ponuđenih na ovogodišnjem oktobarskom PopArtu, koji se održao danas u banjalučkom Domu omladine.

Piše: Zorana Stojičić

Organizatorke marketa su navele primarne kriterijume po kojima se izlagači biraju, a to su prije svega jedinstvenost i kvalitet izloženog proizvoda. Ove godine se posjetiocima u Domu omladine predstavilo 18 izlagača koji svojim proizvodima nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Raznolikost boja, oblika i materijala okarakterisala ja ovu manifestaciju na kojoj veliki broj ljudi svake godine predstavi svoj rad, a ništa manji je i posjeti. U ovoj oazi umjetnosti svako može pronaći nešto za sebe.

Podrži eTrafiku

Sva izložena kozmetika čist je produkt prirode bez hemijskih dodataka.

„Naša kozmetika se pravi na bazi lavande koju beremo u Daruvaru (Hrvatska), ne dodajemo nikakve hemikalije a u ponudi se mogu naći sapuni, sušena lavanda, čajevi od lavande i kamilice. Za svačiji ukus ponešto”, rekla je gospođa Mica, vlasnica prirodne kozmetike ”Zora”.

Svi učesnici su usaglašeni u činjenici da odnos uloženog i dobijenog često nisu ekvivalentni, ali su dovoljni da oni svoj hobi nastave razvijati jer se kupcima može ponuditi mnogo kvalitetnih i unikatnih proizvoda. Kako su organizatorke navele, otvaranje idućeg PopArt marketa planirano je za decembar.

 

Napiši komentar