fbpx

Prvi ovogodišnji PopArt market ili Dizajn buvljak održava se danas u Domu omladine u Banjaluci.

Ako niste sigurni šta da poklonite dragim damama povodom predstojećeg praznika žena, možda vas naša priča inspiriše i odlučite se za neke originalne, ručno rađene stvarčice.

Nakit, torbe, kozmetika, zdrava hrana, samo su neki od sadržaja koje možete pronaći na PopArt buvljaku.

Podrži eTrafiku

Vrijedni izlagači ponudili su svoje raznovrsne proizvode, a kako su nam rekli, interesovanje posjetilaca je ovog puta zaista veliko.

Ukoliko volite lavandu dopašće vam se štand Mirke Ječenice koja prodaje prirodne kozmetičke proizvode napravljene od ove mirisne biljke. Za samo nekoliko maraka možete nabaviti prirodne meleme, sapune, eterična ulja ili soli za kupanje.

“U Hrvatskoj imamo nasade, a ovdje vršimo destilaciju ulja i koristimo samo najbolje vrste lavande od koje se mogu praviti melemi, kreme, losioni i čajevi”, priča gospođa Ječenica za eTrafiku, dodajući da je veoma zadovoljna posjetom.

Ako pak planirate nekoga ili sebe obradovati unikatnim nakitom preporučujemo da posjetite štand Nine Ružičić koja izlaže nakit “Karika i nit”. Cijene se kreću od 8 do 50 KM.

“Prijatno sam iznenađena posjetom, prodaja je dobro krenula, više puta učestvujem na ovim buvlljacima, podržavam ih jer je uvijek dobra zabava sa kolegama kreativcima”, kazala je Nina.

Ružica Panić predstavila je brend “Slonče”.

“Izlažem broševe, ručno oslikane cekere, lančiće i jastučnice. Posjeta je jako dobra, a i vrijeme nas je danas poslužilo”, kaže Ružica, dodajući da se danas predstavilo 25 učesnika.

Marijana Malešanović izložila je nakit i sitnice od drveta.

“Sve ručno režem, oblikujem i onda na taj oblik nanosim motive isključivo po inspiraciji. Tri godine sam redovni učesnik na PopArt marketima i bilo bi dobro kada bi se češće organizovalo. Ovo je hobi od kojeg možete malo popuniti kućni budžet jer su cijene više prilagođene našem standradu, prozivodi zaista mnogo više vrijede”, izjavila je Marijana za eTrafiku.

Danas je organizovana i mala razmjena sjemena jer je riječ o proljećnom PopArt marketu koji će biti otvoren do 18  sati.

eTrafika.net – Milica Kulić

Napiši komentar