fbpx

U restoranu Kazamat juče je pala prva klapa novog filma i serije, tajanstvenog naziva „Meso“.

Tom prilikom, pred sam početak snimanja, medijima su se obratili režiser ovog projekta Saša Hajduković kao i jedan od glumaca, Boris Šavija. Saznali smo da će se snimati na 39 lokacija u Banjaluci.

“Trenutno najviše radimo scene sa likom Slavka, odnosno sa Nikolom Pejakovićem. Kasnije će redom dolaziti Vuk Kostić, Igor Đorđević, Branko Janković i drugi”, rekao je Hajduković.

Podrži eTrafiku

Naredna lokacija je unutrašnjost Kastela, a zatim i sam uži centar grada. Sljedeće scene obilježavaće enterijeri poznatih objekata, tačnije hotel Bosna, klub Opium pa sve do stare roštiljnice naselju Budžak.

Foto: Aleksandar Čavić
Foto: Aleksandar Čavić

Ono o čemu se najviše pričalo do početka filma je upravo konkurs za statiste. Javilo se oko 150 zainteresovanih, a  kako kaže Hajduković, većina njih je primljena.

“Mladi su dobili priliku, ko god je htio da učestvuje u projektu, učestvovaće”, dodao je on.

Banjalučki glumac Boris Šavija tumači ulogu izvjesnog advokata Đurića, kako on kaže, prevaranta. Šavija nam nije želio odavati više informacija o samom liku, tako da ćemo morati sačekati objavljivanje projekta.

“Zadesila me ta privilegija da juče snimim prvu klapu.  Jako mi je drago da je ovo sve počelo, da pričamo jednu banjalučku priču”, rekao je on, dodajući da je presudno pričati priču  koja se tiče direktno nas, o našim savremenicima, ljudima sa kojima živimo i koje srećemo.

eTrafika.net – Nikola Zgonjanin

Napiši komentar