fbpx

Trg u Bijeljini bio je večeras tijesan za sve obožavaoce Beogradskog Sindikata, koji je publiku počastio sa devedeset minuta dobre svirke.

Tokom nastupa nizali su se stari i novi hitovi, od pjesama “Govedina” i “Mi smo ta ekipa”, pa do “Balade disidenta” i “Još ovu noć”. Publiku su činili ljudi raznih generacija, a velik broj njih je na koncert došao iz susjednih opština.

Fanovi Sindikata oduševljeno su prihvatali svaku pjesmu, a grupa je ispunila obećanje dato na početku svirke i pružila im nastup za pamćenje.

Podrži eTrafiku

Koncert je nakratko prekinula tuča u publici, ali se situacija brzo smirila intervencijom obezbeđenja i apelovanjem muzičara na smirivanje strasti.

Ono što je pomalo neobično jeste da publika nije zvala popularnu grupu na bis, već se po završetku posljednje pjesme počela razilaziti. Kroz nekoliko minuta su se Sindikalci vratili na scenu i ponovo otpjevali “Baladu”, što je označilo kraj nastupa.

Kao predgrupa nastupio je bijeljinski bend Štrajk, a nakon Beogradskog Sindikata na scenu je stupio Hello Bongo. Koncert je organizovan povodom Dana grada.

beogradski sindikat bn (1)

beogradski sindikat bn (2)

beogradski sindikat bn (3)

beogradski sindikat bn (4)

beogradski sindikat bn (7)


eTrafika.net – Vanja Stokić

Napiši komentar