fbpx

Plesni studio City Jazz iz Banjaluke održao je sinoć u Dječijem pozorištu godišnji koncert svojih članova.

Nastupilo je oko 90 plesača u 22 koreografije koje su prikazale rad sekcija savremenog baleta i hip-hopa. City Jazz godišnjim koncertom zatvara sezonu i nagrađuje najuspješnije članove.

“Većina njih su prvaci u nekim zajedničkim kategorijama, a zahvalnice su dobili članovi koji se izdavaju. U pionirskoj kategoriji je to Mia Kostić koja je osvojila četiri zlata u street plesovima, Ema Beronja i Dunja Babić koje su osvojile tri medalje u jazzu i modernom plesu, u seniorkoj kategoriji najbolja je Suzana Stojaković, koja je ujedno i jedan od trenera hip-hopa i državni prvak u solo kategoriji, i Andrea Antić i Bojana Vuković koje su državni prvaci u show dance duo, kao i ostalim grupama i formacijama”, rekla nam je Tanja Dukić-Čičić, umjetnički rukovodilac Plesnog studija City Jazz.

Podrži eTrafiku

Iako je sezona završena i City Jazz ide na pauzu do jeseni, oni najbolji će raditi i preko ljeta. U julu hip-hop grupa ide na Evropsko prvenstvo u Italiju, a baletska postava ide na Svjetsko prvenstvo u Pragu početkom septembra.

Mi im želimo mnogo sreće i osvojenih medalja.

city_jazz_koncert_poz_8 city_jazz_koncert_poz_9   city_jazz_koncert_poz_12   city_jazz_koncert_poz_2  city_jazz_koncert_poz_5

eTrafika.net, Foto: G. Terzić

Napiši komentar