fbpx

“Svako kome je do istine i pravde će 19. juna na zasijedanju Narodne skupštine dići ruku za život dostojan čovjeka. Mi nismo zločinci i ubice, mi smo samo ljudi i roditelji naše djece, građani Banjaluke i ove države. Stojimo ovdje 82. dana, mirno i dostojanstveno”, rekao je Davor Dragičević na večerašnjem okupljanju u Banjaluci.

Piše: Vanja Stokić

Dragičević je takođe naglasio da je nestao jedan dio odjeće njegovog tragično nastradalog sina, Davida Dragičevića.

Podrži eTrafiku

“Nadležni rade svoj posao tako da kradu garderobu sa mog mrtvog sina. Komad odjeće je nestao. Dalibore Vrećo i Želimire Lepiru, bićete pravno gonjeni”, najavio je on.

David Dragičević je nakon šestodnevne potrage pronađen mrtav 24. marta u koritu rijeke Vrbas. Dvije obdukcije pokazale su dva različita vremena smrti. Patolog Željko Karan je na potvrdi od smrti napisao da je David umro 18. marta u 4:00, dok je patolog Ivica Milosavljević u svom nalazu napisao da je smrt nastupila najdalje četiri dana od dana pronalaska tijela. Davor Dragičević tvrdi da ima dokaze da je njegov sin ubijen 23. marta oko 22 časa, a zatim položen u kanalizaciju, koja ga je donijela do Vrbasa.

“Moje dijete je bilo živo šest dana, sve što su izrekli bila je laž od prvog momenta. Za 10 dana dolaze nalazi iz Zagreba, sada nam i on valja. Da sam ja tražio obdukciju u Zagrebu, već bi me proglasili ustašom. Dokaze čuvam za sebe dok ne završi sudski proces. Svakako će sve završiti u Strazburu”, kaže on.

Veliki skup građana zakazan je za 07. jul na Trgu Krajine, a do tada se nastavlja sa svakodnevnim okupljanjima u više gradova BiH.

Napiši komentar