fbpx

Samostalna izložba umjetnice Emine Handžić pod nazivom ‘’Percepcija stvarnosti’’ biće otvorena u utorak, 5. juna, u 19 sati u Kulturnom centru UDAS, ulica Sime Miljuša br.2. Banjaluka.

Riječ je o četvrtoj samostalnoj izložbi iz oblasti slikarstva umjetnika/ca sa i bez invaliditeta u okviru programa izlagačkih aktivnosti Kulturnog centra UDAS Banjaluka za 2018. godinu. U okviru izlagačkih aktivnosti za ovu godinu u Kulturnom centru, u periodu od marta do septembra biće predstavljeno ukupno šest izložbi umjetničkih radova umjetnika/ca sa i bez invaliditeta iz Bosne i Hercegovine i Srbije.

Emina Handžić ke rođena 1994. godine u Bihaću, gdje je završila osnovnu i srednju Umjetničku školu. Diplomirala je na Akademiji umjetnosti Banjaluka, smjer Slikarstvo 2018.godine.

Podrži eTrafiku

Do sada je učestvovala na desetak kolektivnih, te imala jednu samostalnu izložbu. Dobila je pohvalu 2015. godine za rad u oblasti grafike, od Akademije umjetnosti u Banjaluci. Takođe je 2017. godine proglašena najboljim studentom na smjeru Slikarstvo.

Izložba će biti otvorena do 30. juna godine i dostupna je za posjetioce radnim danom i subotom od 9 do 16 časova.

Napiši komentar