fbpx

Zabava na Otoku hrvatske mladeži počela je u poslijepodnevnim časovima. Grupa Skunk Anansie, jedna od headlinera te večeri, nije nastupila zbog bolesti pjevačice Skin. Umjesto njih na Main Stage popeli su se Kawasaki 3p i publiku dobro razdrmali. “Nismo mi Skunk“, obraćali su se publici, koja je uživala u njihovom nastupu.

Zbog promjene u rasporedu, bend My Baby nastupio je na OTP stageu oko deset časova. Svojim ritmičnim zvukom, ova trojka predvođena pjevačicom Cato van Dyck, okupila je veliki broj posjetilaca. Izvođenje numere “Masses of war”, za My Baby je nešto posebno, a prema riječima pjevačice i tragično jer pjesma obilježava našu svakodnevnicu. Publici su obećali još jedan nastup na istom stageu, u terminu u kojem su i bili predviđeni, što su mnogi dočekali sa oduševljenjem.

Već oko pola jedanaest, masa se počela skupljati ispred Main stagea, da dočeka Florence Welch. Sve je bilo spremno za glavne headlinere druge večeri “Florence + The Machine“, koji su svojim nastupom i zvanično oborili rekord dnevne posjete.

Podrži eTrafiku

Florence je uspostavila sjajnu vezu sa publikom i ta energija je trajala tokom čitavog nastupa. Redali su se hitovi “Delilah“,  “How Big, How Blue, How Beautiful“, “Sweet nothing“, a činilo se da Florence svojom emotivnošću i nastupom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, te se u jednom trenutku spustila sa bine i zagrlila publiku. Prilikom izvođenja “Say my name“, Flo je sa Zastavom duginih boja plesala pozornicom i poručila da svi imamo toliko ljubavi u sebi, te da je podijelimo.

Nakon pauze, Florence se vratila na binu i hitovima “What kind of Man” i “Drumming song”, otpozdravila publiku. Sigurno je da će publika sa INmusica dugo pamtiti ovaj nastup i energiju kojom Flo zrači.

Za dobru atmosferu  druge večeri pobrinuli su se kako di-džejevi, tako i nastupi Stereosouls, Orkesta Mendoza, uživanje u Teslinom tornju, karaoke, i još mnogo toga. Tokom trećeg dana festivala kao headlineri nastupiće The Kooks i PJ Harvey.

eTrafika.net – Anja Zulić

inmusic 2016 2 vece (1) inmusic 2016 2 vece (2)  inmusic 2016 2 vece (5) inmusic 2016 2 vece (8)

Napiši komentar