fbpx

“Ti legneš na zadnje sjedalo, skineš gaćice, podigneš i raširiš noge i držiš ih svojim rukama, a ja ližem macu i mazim rukama grudi i bradavice.”

Piše: Milovan Matić

Ovo je samo jedna od rečenica koje je napisao seksualni manijak (45) iz Banjaluke putem “Skajpa” lažnoj četrnaestogodišnjoj djevojčici iza čijeg profila je bio naš novinar.

Podrži eTrafiku

Koliko je pedofilija raprostranjena u BiH, te kako lako djeca mogu da postanu žrtve seksualnih predatora na internetu, pokazuje istraživanje koje smo proveli u posljednje dvije sedmice pomoću lažnog profila četrnaestogodišnje djevojčice na jednom od mnogobrojnih sajtova za upoznavanje. Za kratko vrijeme nas je kontaktiralo čak 165 muškaraca, od 20 do 80 godina, a profil je pregledalo preko 800 članova ovog sajta. Jedan četrdesetpetogodišnjak iz Banjaluke otišao je korak dalje. Godine djevojčice nisu mu bile problem i odmah je započeo razgovor.

“Nemaju tu veze godine, to nije seks. Samo hoću da me malo maziš po koljenu, butinama i malo više, a ja da ti mazim ‘klitić’. Da li bi ti odgovaralo da klečiš ispred mene dok se ja samozadovoljavam i maziš mi rukama jaja i butine sve dok ne svršim? Ako poželiš, možeš eventualno da probaš pušenje, ako nisi probala”, napisao nam je na pomenutom sajtu za upoznavanje, nakon čega je inistirao da dopisivanje nastavimo na “Skajpu”, gdje je postao još otvoreniji.

Počeo je da se raspituje iz kog naselja je djevojčica, u koju školu ide, šta joj rade roditelji da bi nakon samo nekoliko časova dopisivanja, uslijedio i video poziv u kojem je pokazao i svoje lice. Zanimljivo je da nas je manijak kontaktirao samo tokom radnog vremena, dok je na poslu, u šta smo se mogli uvjeriti i iz video poziva na kojem se jasno vidi da je u kancelariji. Kasnije nam je i sam potvrdio da je u kancelariji. Najstrašnije je, međutim, tek uslijedilo.

Kada se četrdesetpetogodišnjak putem video poziva javio drugi put, takođe iz svoje kancelarije, zatražio je od “djevojčice” da mu piše, a zatim je počeo da masturbira snimajući svoj penis sve dok nije ejakulirao, što smo i zabilježili kamerom.

U danima nakon toga, ovaj seksualni predator je postao sve napadniji, a nije mu dugo trebalo da od navodne djevojčice zatraži i da se nađu, pa je tako predlagao mnoge lokacije u banjalučkim naseljima Nova Varoš i Rosulje.

“Evo recimo kako bih ja zamislio susret. Ulazimo u sobu, tuširamo se, mazimo, brišem te, liježemo na krevet, ljubimo se, ljubim te po vratu, pa niže do grudi, mazim i ljubim grudi i bradavice, a usnama klizim po stomaku. To obožavam. Ljubim, mazim, ližem stomak, klizim sve niže u međunožje, nježno usnama ljubim vaginu, lagano je jezikom mazim, sve dok ne osjetim klitoris, osjećam da bubri, ljubim, ližem i grickam sve intezivnije. Kako osjećam da si vlažnija, u ritmu kukova ližem sve strastvenije dok ne osjetim da si svršila, a zatim nastavljam veoma nježno da je ližem i dalje”, opisao je ovaj Banjalučanin svoje maštarije o prvom susretu sa četrnaestogodišnjakinjom.

Cijelo vrijeme insistirao je da mu proslijedimo fotografiju djevojčice, da bi se, kako kaže, zagrijavao, ali mu je, naravno, nismo poslali. Ipak, i pored toga on je nastavio da navaljuje da se vidimo.

“Imam ja neke hotele koji imaju bungalove, pa ja parkiram auto blizu, ti sjediš u autu, pa kada je otključam i kada ti kažem da nema nikoga vani, ti samo uletiš. Ili ako ću samo da ti ližem macu, možemo u auto negdje na parkingu. Meni su zatamnjena stakla, a na parkinzima ima još puno mladih parova koji se vole”, predložio je manijak koji je stalno pokušavo da oda utisak zaštitnika navodne djevojčice.

Slao joj je fotografije plišanih medvjedića, pjesme Tošeta Proeskog, raspitivao se kako djevojčica provodi dane u osnovnoj školi koju navodno pohađa, a u jednom trenutku je napisao da je normalno da voli starije muškarce, jer to vole sve djevojčice bez očeva, ali i da su stariji mnogo bolji od mlađih muškaraca jer “znaju sa curama”.

U nekim trenucima je bio jako oprezan pa je zahtijevao da za druženje sa njim niko ne zna, što će on bogato nagraditi, ni u jednom trenutku ne pomišljajući da odustane od dopisivanja i susreta koji bi vodio ka seksualnom odnosu.

Ovo je samo jedan u nizu šokantnih primjera u kojima potencijalni pedofili vrbuju djecu preko interneta, traže njihove fotografije, pišu im o svojim seksualnim fantazijama, a nerijetko se nalaze i sa njima. O iskustvu sa ostalim manijacima, Press će pisati u sutrašnjem broju.

Otvorena istraga

O našem istraživanju smo prije devet dana obavjestili i policiju u Banjaluci, gdje smo dali izjavu o cijelom slučaju, kao i ponudili cijeli video i foto materijal koji posjedujemo. Nezvanično saznajemo da je istraga protiv osobe koju smo prijavili, pokrenuta, te da je trenutno u nadležnosti Odjeljenja za spriječavanje visoko-tehnološkog kriminaliteta.

Redovno uhodio “djevojčicu”

Nakon što smo seksualnom manijaku iz Banjaluke dali lažnu adresu djevojčice, krenuo je i da uhodi navodnu četrnaestogodišnjakinju. Tako bi nakon svakog dopisivanja, kada bismo mu rekli da djevojčica mora da izađe, dolazio na adresu koju je dobio i pokušavao da je prepozna. Da je uhodio četrnaestogodišnjakinju, potvrdio je i sam kada je napisao da mu se učinilo da ju je vidio sa starijom gospođom za koju je mislio da je njena tetka, iako nikad nije dobio fotografiju djevojčice. Pravdao se da je na pomenutu adresu dolazio zbog nekih obaveza.

“Onaj dan sam prolazio pored tvoje ulice po neke dijelove, pa mi se učinilo da sam te vidio sa tetkom, ali samo s leđa. Iz te ulice je izašla djevojka u rozoj trenerki sa nekom plavom ženom pod jednim kišobranom. Zbog toga mi je palo na pamet. Mozda si ti? Jel imaš rozu trenerku, crna kosa u rep, vitka? Jel i ti imaš slatku guzu kao ona”, upitao je.

Ovo nije bio njegov jedini pokušaj da vidi djevojčicu. Iz dopisivanja na “Skajpu” ostao je ubijeđen da njegova sagovornica trenira zumbu, a u kratkom periodu je saznao za sva mjesta na kojima se održavaju časovi ovog plesa u Banjaluci, a jednom prilikom je čak potvrdio da bi mogao i da dođe na trening. Pored toga, u posljednje vrijeme je svako jutro oko 12 sati doručkovao i pio kafu u blizini zgrede u kojoj navodno živi djevojčica.

eTrafika.net

Dodatak 1:

Uhapšen pedofil iz Banjaluke: Pretresom pronađeno žensko rublje i seksualna pomagala

6.3.2015.

Banjalučka policija uhapsila je danas seksualnog manijaka iz Banjaluke, koji se posljednje dvije sedmice dopisivao sa našim novinarom, misleći da se radi o 14-ogodišnjoj djevojčici pa joj je otvoreno nudio seks, a zatim i pokušavao da je uhodi po gradu.

Slučaj smo prijavili policiji i ponudili dokaze koje imamo, a danas je po naredbi Osnovnog suda pretrešena kancelarija, kuća i automobil osumnjičenog. Policija je prilikom pretresa pronašla računare, telefone, USB memoriju, žensko donje rublje, pištolj, seksualna pomagala i ostale predmete koji će se tretirati kao dokaz u postupku protiv njega.

Radi se o 49-ogodišnjem radniku Agencije za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka BiH (IDDEEA), koji ima dvoje djece.

Dodatak 2:

Banjalučki pedofil pušten na slobodu

8.3.2015.

Osumnjičeni pedofil iz Banjaluke pušten je da se brani sa slobode jer je tužilac ustanovio kako nema nijednog posebnog uslova za određivanje pritvora!

Potvrdila je ovo portparolka Tužilaštva Maja Đaković-Vidović, rekavši da je osumnjičeni predat Okružnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio krivično delo zadovoljenje polnih strasti pred drugim.

Podsjetimo, banjalučki pedofil se dvije sedmice dopisivao sa novinarom eTrafike misleći da se radi o djevojčici (14), te joj je otvoreno nudio seks, masturbirao pred kamerom i pričao svoje seksualne fantazije. Kada smo slučaj prijavili policiji, uhapšen je 49-ogodišnji muškarac koji je oženjen i ima dvoje djece. Pretresom kuće, kancelarije i automobila pronađeni su telefoni, računari, kompjuterske memorije, pištolj, kao i ženski veš i seksualna pomagala.

[post_ender]

Napiši komentar