fbpx

Tačno 1.164,60 KM prikupljeno je tokom jučerašnje humanitarne rasprodaje za pomoć napuštenim životinjama!

Rasprodaju su u kafiću YOKO organizovali udruženje građana eTrafika.net iz Banjaluke i udruženje za zaštitu životinja Vardi iz Kotor Varoša. Posjetiocima su po jako niskim cijenama ponuđeni predmeti za pse i mačke (ogrlice, povoci, prsnici, kaputići, igračke, krevetići…), kao i za ljude (torbe, odjeća, cipele, knjige, šolje, kape, nakit, parfemi…)

Takođe, svi prisutni su imali priliku da upoznaju dio životinja kojima je pomoć namijenjena. Udruženje Vardi dovelo je tri psa o kojima se brine, kao i jedno mače, koje je bilo apsolutna zvijezda dana.

Podrži eTrafiku

Zahvaljujući velikom odzivu građana i volonterima koji su nam nesebično pomagali, obezbijeđen je nastavak liječenja i kupovina hrane za napuštene životinje o kojima brine udruženje Vardi. Svi predmeti sa rasprodaje zapravo su donacija dobrih ljudi koji su željeli da na ovaj način pomognu napuštenim psima i mačkama. Oni su nam velikodušno donosili različite predmete koji im više nisu potrebni, ali i predmete koje lično prave i prodaju – nakit, ručno pletene kape, torbice i novčanike, oslikane tegle, vaze, ramove i tacne…

Da podsjetimo, ovo je treći humanitarni događaj koji eTrafika organizuje u saradnji sa udruženjem Vardi i kafićem YOKO. Prvi je bilo prikupljanje hrane, gdje su građani donirali više od pola tone keksića i konzervi za pse, dok je drugi bio Pseći bazar, čiji je pazar preusmjeren na plaćanje dugova kod veterinara.

Napiši komentar