fbpx

“Kulturom za život” naziv je humanitarne večeri koju 12. aprila u banjalučkom Domu omladine organizuje udruženje “Kultura kulturi”. Cilj je prikupljanje novca za liječenje teško oboljele Snježane Plavšić i njenog desetogodišnjeg sina. Događaj počinje u 19 časova.

Posjetioci će moći da kupe knjige, stihove, crteže, slike i rukotvorine, a novac od prodaje će biti uplaćen Snježani Plavišić.

Prijatelji događaja su Udruženje za promociju i popularizaciju književnosti “Imperativ”, Izdavačaka kuća “Imprimatur”, “Art prostor”, portal “Kulturište”, ASA (Asocijacija slobodnih artista – neformalno udruženje), UG “Zajedno” – udruženje za podršku porodicama, licima i zajednici u mentalnom zdravlju, a veče podržavaju Akademija umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci, UDAS – organizacija amputiraca, Škola crtanja i slikanja “Dragaš”, te “Popart Market” i DIS pozorište mladih. Sponzori večeri su Manja i Vitaminka.

Podrži eTrafiku

Snježana Plavišić i njen sin nemaju rodbine i žive sami. Dječak je rođen sa rijetkim tumorom jetre i pored terapije mora imati kvalitetnu ishranu, što uključuje medicinske dohrane bogate vitaminima i mineralima. Ona ne radi već devet godina, oboljela je od karcinoma i ima devet dijagnoza. Nakon više operacija i hemoterapija, dobila je nekoliko hroničnih bolesti. Samo na njene osnovne lijekove mjesečno bude potrošeno 200 KM.

Broj žiro računa

NLB RAZVOJNA BANKA LAKTAŠI

SNJEŽANA (VITOMIR) PLAVŠIĆ-ĐUROVIĆ

562-099-80876262-39

Devizni račun

IBAN: BA395620998121033815

SNJEŽANA (VITOMIR) PLAVŠIĆ-ĐUROVIĆ

MAHOVLJANI
78 250 LAKTAŠI

SWIFT BIC: RAZBBA22

Kontakt telefon: 066 768 601

Napiši komentar