fbpx

Centrom Banjaluke odjekuju uzvici “Pravda za Davida” i sirene vozila, kojima vozači podržavaju svoje sugrađane u borbi za pravdu i istinu.

Piše: Vanja Stokić

Nakon što su ispred Policijske uprave Banjaluka proveli više od 20 sati, članovi grupe Pravda za Davida preselili su se na Trg Krajine, gdje je organizovano njihovo 179. okupljanje. Banjalučanima su se obratili Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, te članovi grupe, nakon čega je veći broj građana ostao na Trgu. Kako Dragičević najavljuje, više se neće vratiti svojoj kući, a na Trgu ostaje sve dok se ne riješi slučaj ubistva njegovog sina.

Podrži eTrafiku

Takođe je upozorio da se za 05. oktobar priprema napad na njega i članove grupe. Dragičević već duže vrijeme najavljuje da će 05. oktobra javno otkriti imena ubica njegovog sina, ukoliko to zvanična istraga ne učini prije njega.

Juče je na Dragičevića na Trgu Krajine nasrnuo Đorđe Marinković iz Brčkog, koji je ubrzo priveden. Izrevoltirani građani su se istog trenutka uputili ka Policijskoj upravi Banjaluka, gdje su bili duže od 20 sati.

“Stanite uz narod”, poruka je koju konstantno upućuju policiji.

 

Napiši komentar