fbpx

Udruženje građana Zdravo da ste i ove godine realizuje tradicionalnu  manifestaciju KREATIVNI AVGUST, koja će biti održana u periodu od 06-26. avgusta, svaki dan, osim nedjelje, na obali iza Sportske dvorane „Obilićevo“ u terminu od 18 do 20 časova.

Izvor: ‘Zdravo da ste’ saopštenje

Cilj manifestacije je povećati učešće i angažovanost djece i mladih u društvenom životu kroz organizovanje različitih radionica usmjerenih na promociju pozitivnih vrijednosti i kreativnog izražaja. Manifestacija je namijenjena djeci i mladima sa idejom da svoje slobodno vrijeme tokom raspusta provedu na kreativan i zanimljiv način, stičući nove vještine i razvijajući lične talente.

Podrži eTrafiku

U periodu od 06. do 12. avgusta djeca i mladi imaće priliku da se upoznaju sa radom udruženja i neformalnih grupa koje djeluju na području grada Banja Luka. Planirane aktivnosti za navedeni periodu su: kapuera (SU Kapuera BL), ritmička gimnastika (Allegro), školica sporta i rolanja (Bodi Tjun Kids), robotika (Robo Kids), bolnica za bubamare (Samsik), Moj instrument, Plavi telefon (UG „Nova Generacija“), otvoreni jam session (Obrazovna inicijativa).

Od 13. do 26. avgusta program će biti nastavljen realizacijom sljedećih sadržaja: slikarstvo za djecu i mlade, moderni ples, rukotvorine, strip crtanje, škola gitare, break dance, udaraljke, igraonica za djecu, sport, Hemofarm savjetnik, koncert dječije pjesme- Latif Močević.

Sve radionice u okviru Kreativnog avgusta su besplatne, a pobrinuli smo se i za radni materijal. Kreativni avgust i ove godine podržali su Grad Banja Luka, kompanija Hemofarm i Helsinški parlament građana Banja Luka

U slučaju kiše, radionice će se održavati u prostorijama omladinskog centra Zdravo da ste (baraka pored Gradskog mosta).

Napiši komentar