fbpx

“Ovo više nije ubistvo. Ovo je teško ubistvo. Ovo je organizovano ubistvo! Od strane države i institucija. Zločinci i ubice, šta ćemo sada kad imam sve nalaze? Sine, samo što te nisam rodio. Znam šta si jeo i šta si uzimao. Ubistvo je okvalifikovano u Tužilaštvu, samo čekamo zvanično”, kazao je Davor Dragičević na večerašnjem, 99. okupljanju u Banjaluci, podsjećajući da je dobio toksikološke nalaze kose njegovog sina Davida. 

Piše: Vanja Stokić

Dragičević je danas na društvenim mrežama objavio nalaze na njemačkom, te naveo da je Davidova kosa testirana na 200 opijata, uključujući i ulične droge. Nalazi su negativni.

Podrži eTrafiku

“Nalaz je potvrdio jedino nisku koncentraciju THC, odnosno marihuane u periodu od posljednjih šest mjeseci. Šta ćemo sada?”, upitao je on.

U obraćanju građanima rekao je da će “svi pipci hobotnice biti otkinuti, a vrh piramide biti skinut”.

“Vi i mi nikada više nećemo živjeti zajedno, nećemo biti ni komšije. Nećete imati mira nikada više. Državo, koju sam ja lično stvorio, šta si mi uradila? Ubila si mi ovo dijete! Držala si ga i mučila, ni Isus nije prošao te patnje. Bacila si ga u kanalizaciju. Kome da oprostim?”, kazao je Dragičević.

Grupa “Pravda za Davida” podsjetila je da u subotu, 07. jula, organizuju veliki skup u Banjaluci, te najavila da će tada 12 Davidovih prijatelja otkriti motive zbog kojih je ovaj mladić ubijen.

David Dragičević (21) pronađen je mrtav 24. marta ove godine, na ušću Crkvene u Vrbas, nakon šestodnevne potrage. Zvanična istraga tvrdi da nema elemenata krivičnog djela, sugerišući da se možda radi i o samoubistvu. Na njegovom tijelu pronađene su brojne povrede, a otac tvrdi da je David otet i šest dana mučen i silovan, da bi bio ubijen 23. marta oko 22h, a zatim položen u Crkvenu koja ga je odnijela do Vrbasa.

Napiši komentar