fbpx

Inovacioni centar Banjaluka je zajedno sa coworking prostorom Qlab juče održao treću po redu “Positive Vibes Banjaluka” konferenciju.

– Na konferenciji su nam se predstavili mladi iz svijeta preduzetništva koji su svoje ideje razvili u uspješan biznis, mladi koji su pokrenuli svoje StartUp-e i oni koji su svoje zaposlenje pronašli u IT sektoru. Jedan dio konferencije je bio posvećen djeci uzrasta od 11 godina koji su svoje preduzetničke ideje prezentovali publici – ističu organizatori.

Podrži eTrafiku

Na konferenciji je učestvovalo preko 100 učesnika, koji žele da svoju budućnost grade kroz svijet preduzetništa, da pokrenu svoje ideje i koji žele da postanu dio StartUp zajednice u Banjaluci.

– Cilj ove konferencije bio je da motiviše mlade za rast i razvoj, kreativnost i inovativnost, za formalno i neformalno obrazovanje, ali najviše za rad na sebi i svojim snovima. Kroz dijeljenje svojih iskustva naši govornici su svakako motivisali učesnike i podijelili sa njima interesantne i korisne informacije, čime su doprinijeli širenju StartUp zajednice u Banjaluci. Mi smo veoma zadovoljni reakcijom učesnika i “Positive Vibes” je naš projekat koji će se nastaviti i u budućnosti. I učesnici i panelisti su saglasni da ova vrsta događaja doprinosi jačanju i širenju StarUp zajednice i daje motivaciju mladima da zakorače u svijet preduzetništva i da na taj način grade svoju budućnost – zaključili su organizatori.

Napiši komentar