fbpx

Tridesetdva polaznika ITivity softverske akademije u Banjaluci završili su svoju devetomjesečnu obuku i primili diplome, dok je njih 16 zaposleno u kompaniji Lanaco, koja je pokretač i organizator akademije.

Tokom trajanja obuke, polaznici različitih profila učili su o IT industriji i izazovima koji ih čekaju. Sve troškove snosila je kompanija Lanaco.

“Zahvaljujući ovoj Akademiji, 32 polaznika je steklo potrebne vještine za rad u najperspektivnijoj industriji 21. vijeka. Šesnaest polaznika koji su ostvarili zapažene rezultate će potpisati ugovor o radu, dok će ostali imati priliku
da to isto učine u narednom vremenskom periodu, a sve u skladu sa potrebama naše kompanije“, istakao je Nebojša Ninić, generalni menadžer kompanije Lanaco.

Podrži eTrafiku

Među 16 odabranih nalazi se i Pero Ranilović, koji rad za Lanaco smatra jednim od svojih najvećih uspjeha.

“Zaista sam zadovoljan ishodom i rezultatima koje sam postigao tokom ovih devet mjeseci. Drago mi je da sam dio ove priče i što ću postati dio Lanaco kompanije”, naveo je on.

Poziv za novu generaciju ITivity akademije je već objavljen, a informacije potražite putem Facebook stranice kompanije Lanaco.

Dodjeli diploma takođe su prisustvovali ministar nauke i tehnologije RS Alen Šeranić, ministar prosvjete i kulture Dane Malešević, Gradonačelnik Grada Banjaluka Igor Radojičić, predstavnik Ambasade SAD u Banjaluci Charles Blake, predstavnici Univerziteta u Banjoj Luci, te brojni drugi gosti.

Napiši komentar