Davor Dragičević: Neće mi podmetnuti tuđe, nevino dijete

0

“Da ste 18, 19, 20. i 21. marta bili savjesni i radili, moj David bi bio živ. Ja kad radim dan i noć, barem neke rezultate donesem u svoju kuću. Pređite sa riječi na djela”, odgovorio je Davor Dragičević na današnje saopštenje Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koje kaže da svaki dan i noć rade na istraživanju ubistva Davida Dragičevića (21). 

Piše: Vanja Stokić

Prije tačno mjesec dana pronađeno je tijelo ovog mladića u rijeci Vrbas, a prvobitna istraga tvrdila je da je David pijan i drogiran opljačkao kuću u Banjaluci, a zatim namjerno ili slučajno dospio u rječicu Crkvena, koja ga je šest dana nosila do Vrbasa. Do sada su urađene dvije obdukcije, a Davidov otac Davor Dragičević skoro mjesec dana traži fotodokumentaciju snimljenu tokom njih.

“Ne daju mi najvažniji dokaz, fotodokumentaciju sa 49 fotografija u boji. Neće mi podmetnuti tuđe, nevino dijete za krivca. Ako to urade, ja ću ga poljubiti i osloboditi”, naveo je Dragičević na večerašnjem okupljanju na Trgu Krajine.

Povodom jučerašnje smrti Marka Ostojića u Čelincu, svjedoka protiv bivših inspektora CJB Banjaluka optuženih za trgovinu narkoticima, a koja je proglašena samoubistvom, Davor Dragičević i ostali organizatori okupljanja na Trgu javno su potpisali izjavu da ne žele da se ubiju, već da žive u pravdi i istini.

 

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.