IAESTE objavljuje konkurs za plaćene stručne prakse u inostranstvu

0

IAESTE BIH (Udruženje za međunarodnu razmjenu studenata radi stručne prakse) obavještava sve zainteresovane studente da konkurs za stručne prakse počinje 27. novembra i traje do 08. decembra.

Za prijavu na konkurs potrebno je dostaviti sljedeću potvrdu o redovnom studiranju, ispis ocjena, kao i aplikaciju koja se popunjava na licu mjesta. Prijem dokumenata vrši se u kancelariji IAESTE-a (Studentski centar ,,Nikola Tesla” -paviljon 1, Majke Jugovića 1) svakim danom od 12 do 14h.

IAESTE je studentska organizacija koja u BiH postoji od 1999. godine i u svojoj biografiji ima preko 1000 razmijenjenih praksi.

“Ne propustite i vi šansu da kroz plaćenu praksu u inostranstvu usavršite svoje znanje u struci, steknete prijateljstva za čitav život, budete dio internacionalnog tima i iskoristite još bezbroj privilegija koje vam IAESTE pruža”, navodi ova organizacija u svom saopštenju za javnost, te poziva zainteresovane studente da prisustvuju prezentaciji konkursa za stručne prakse, koja će se održati 27. novembra sa početkom u 18:00 u sali br. 2 na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci.

Poziv je otvoren za sve studente prirodnih, tehničkih i primjenjenih nauka, engleskog jezika, farmacije i ekonomije.  Za sve dodatne informacije možete se obratiti na facebook stranicu Iaeste BiH, email marketing.iaestebih@gmail.com ili putem telefona na 051/235-055.

Ostavite komentar