fbpx

Kao što je i najavljeno prošle godine, na desetom Internacionalnom Salonu Vina Vinosaur, organizator ove manifestacije kompanija Frutela Group vratila je termin održavanja u mjesec maj.

Kako navode, sa ciljem kvalitativnog unapređenja, napravljene su značajne promjene u konceptualnom i organizacionom smislu proširenjem izložbenog i degustacionog prostora i uvođenjem novih gastro i edukativnih sadržaja, čime je Vinosaur prerastao okvir malog vinskog salona, te se od ove godine održava pod imenom Internacionalni Vinski i Gastro Festival Vinosaur.

“S tim, a i mnogim drugim novitetima, na jedinstvenoj lokaciji prelijepog turističko ugostiteljskog kompleksa Stara Ada-Ostrvo kao mjestom održavanja ovogodišnje manifestacije, nastavlja se priča o vinu i gastronomiji. U njoj će predstavljanjem više od 400 različitih vinskih etiketa učestvovati preko 60 vinarija iz zemalja okruženja i mnogih značajnih evropskih i svjetskih vinskih regiona, kao i 25 izlagača u gastro segmentu”, kažu organizatori.

Podrži eTrafiku

Ovogodišnji Vinosaur održava se 24. i 25. maja, od 17 do 22 časa. Ulaznice koštaju 25 KM, a možete ih kupiti u Kući pića, Branka Popovića 41b, Wonderland Gift Shop, Srpska 99, kao i na ulazu u kompleks Stara Ada na dane održavanja Festivala.

Napiši komentar