Predavanje za asistente u nastavi djece autističnog spektra

0

Udruženje za pomoć licima sa autizmom „Djeca svjetlosti“ iz Banjaluke organizuje edukativno predavanje za asistente u nastavi djece autističnog spektra. Predavanje će se održati 13. maja od 9.30 do 15 časova u banjalučkom Domu omladine.

Predavanje će voditi magistrica psihologije Olivera Davidović Knežić, diplomirana psihologinja Nikolina Klepić, te stručni saradnici Udruženja sa višegodišnjim iskustvom u radu sa djecom autističnog spektra.

Ovo je prvo od dva edukativna predavanja koje Udruženje ,,Djeca svjetlosti“ organizuje u sklopu realizacije projekta „Autizam – upoznavanje, razumijevanje i inkluzija“. Zbog velike zainteresovanosti, mjesta za prvu edukaciju su popunjena, dok se za drugu, koja će se održati 27. maja, možete prijaviti putem maila djecasvjetlosti@gmail.com.

Projekat „Autizam – upoznavanje, razumijevanje i inkluzija“ realizuje se u okviru programa „Jednakost za sve – Koalicija organizacija civilnog društva u borbi protiv diskriminacije“ kroz program grantova. Projekat finansiraju USAID i Fond otvoreno društvo BIH.

Ombudsman Plavi telefon Nova generacija

Zdravo da ste Za svako dijete Djeca svjetlosti

Ostavite komentar